O NAS

Odvetniška pisarna Matej Erjavec in partnerji d.o.o. zagotavlja širok nabor storitev pravnega svetovanja ter zastopanja oz.zagovarjanja strank pred sodišči in drugimi državnimi organi. Osredotočeni smo zlasti na zagotavljanje celostnih pravnih rešitev, ki jih potrebujejo gospodarski subjekti na vseh področjih svojega poslovanja.
 

V Odvetniški pisarni Matej Erjavec in partnerji d.o.o. je zaposlenih 6 oseb, in sicer 5 pravnikov ter administratorka. Poleg ustanovitelja odvetnika Mateja Erjavca v odvetniški pisarni delujejo še odvetnik-partner Marko Ajlec, odvetnik Igor Colnar, odvetnica Katarina Tekavc Erjavec, odvetniški pripravnik Nejc Širec in administratorka Nina Božjak.

Odvetniška pisarna je bila ustanovljena v letu 2005, izkušnje v njej delujočih oseb pa segajo še dlje v zgodovino. Ustanovitelj pisarne odvetnik Matej Erjavec ima tako na primer 20 letne izkušnje z delom v pravosodju, od tega 15 let v odvetništvu, pred tem pa na sodišču. Njegovi sodelavci pa so izkušnje nabirali tudi v okviru drugih odvetniških pisarn, na sodišču ter v gospodarskih družbah. 

Odvetnika - partnerja: Matej Erjavec in Marko Ajlec