PROFESIONALNOST

Temeljna značilnost odvetniške pisarne Matej Erjavec in partnerji d.o.o. je profesionalnost in zavzetost pri varovanju pravic in pravnih koristi strank ter pri iskanju taktik in strategij postopanja.

V naših storitvah in izdelkih se odraža naš osebni pristop do reševanja strankinih pravnih problemov, ki jih jemljemo kot naš izziv. Z našimi izkušenimi pravniki in odvetniki pokrivamo številna področja prava in vam tako lahko vedno priskočimo na pomoč.

Ker zasledujemo visoko stopnjo profesionalnosti in se hkrati zavedamo, da je pravno okolje izjemno široko, naša odvetniška pisarna po potrebi sodeluje tudi z drugimi odvetniki ali odvetniškimi pisarnami ter svetovalnimi službami.

Na ta način vam lahko zagotovimo visoko kakovostne pravne storitve tudi v tujini oziroma lahko profesionalno sodelujemo tudi v poslih in sporih z mednarodnim elementom. Povezani smo tudi z nekaterimi odvetniškimi pisarnami zlasti na angleško in nemško govorečem področju ter v državah na področju bivše Jugoslavije, zastopamo in svetujemo pa tudi vse več tujim strankam (npr. iz ZDA, Velike Britanije, Švice, Avstrije, Nemčije, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Bosne in Hercegovine).